layan movie melalui HBO Go

Kalau anda dah pasang Astro dan langgan pakej movie…sekarang anda dah boleh tonton movie melalui smatphone.Apa yang perlu anda lakukan hanyalah download App HBO Go.Selepas itu log in menggunakan Astro Id Astro anda sahaja.

Jadi masa outstation tak lah boring sangat….jom kita tengok apa function yang ada dalam HBO Go….

 

 

  • Anda boleh pilih semua senarai movie yang terdapat dalam Movie list pada App Hbo Go.
  • Anda boleh Download movie semasa online dan tonton semasa Ofline.
  • Terdapat juga HBO Series.
  • Ada fungsi Search.boleh la cari movie kegemaran anda.Boleh search ikut katageri.
  • Juga terdapat live TV

Jika dah langgan movie …boleh download sekarang dan login guna Astro Id anda sekarang juga….Free aje.

 

 

 

Untuk maluman….jika anda langgan pakej basic sahaja…jika nak tambah movie…bulanan akan jadi rm76.27..

tapi jika nak lebih berbaloi…boleh ambil offer pack….iaitu starter pack + movie….hanya rm91.50…anda akan dapat extra HD dan Mustika..

Atau boleh whatsapp kat saya kalau nak tahu harga pakej sebenar ikut langganan anda…boleh whatsapp ke 0194335284.Saya bantu bagi cadangan bagi harga pakej yang jimat…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.