Jom daftar Astro On The Go.Tengok astro percuma.

Tahukah anda….sekarang Astro Go dah percuma?Anda dah boleh tengok Astro secara percuma melalui Astro Go(AOTG) walaupun anda bukan pelanggan astro.Cuma kalau yang free tu chanel terhad.

Senang sahaja kalau nak tengok Astro melalui AOTG ni..apa yang perlu anda lakukan hanyalah create astro id dan log in guna astro id tu..

Klik link ini untuk daftar astro id.

Bila dah selesai proses diatas boleh la log in dan cuba tengok…Sediakan data secukupnya ye….

Macam saya yang selalu kerja kat luar….Astro go mesti ada…..layan bola live kalau tak ada dirumah..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.